Op 16 maart 2022 werd de fusieclub Arnhem-Veluwezoom eindelijk geïnstalleerd

Nadat, als gevolg van de Coronapandemie, de installatie van de fusieclub Arnhem-Veluwezoom ettelijke keren was uitgesteld vond deze op 16 maart 2022 eindelijk plaats. De club is een fusie van de clubs Veluwezoom (daarvoor Arnhem) en Veluwezoom-Oost.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

De installatie vond plaats tijdens een gezellige clubbijeenkomst in bistrobar Beaune in Rozendaal, waarbij naast de leden van de eigen club ook vertegenwoordigers van een paar naburige CPRs aanwezig waren en als vertegenwoordigers van de Federatievoorzitter Rob van der Heijden en Commissaris Clubvorming Tjeert ten Wolde.

In zijn installatietoespraak memoreerde Rob de lange geschiedenis van de twee clubs en de belangrijke rol die zij in de Federatie gespeeld hebben. Daarnaast wenste hij de nieuwe club een goede toekomst toe. Vervolgens overhandigde hij de oorkonde die de toelating tot de Federatie bevestigt en verwisselde hij bij de clubvoorzitter René van de Beek de twee voorzitterslinten van de voorgaande clubs voor een nieuw voorzitterslint.Tjeert ten Wolde,
Commissaris Clubvorming Noord-Nederland