Clublid overleden

Met heel veel leedwezen hebben wij kennis genomen van het toch nog plotseling overlijden op 15 december 2015 van ons clublid

Stef Bugter

Stef (76 jaar) was lid van onze club vanaf 1 februari 2012. Daarvoor was hij lid van de Rotaryclub Veghel. Binnen onze club had hij snel zijn plaats verworven, niet in het minst door zijn aangename manier van optreden. Op het jaarprogramma kwam zijn naam regelmatig voor. Hij hield regelmatig een inleiding, soms over zijn vakgebied klassieke talen, maar vaker over onderwerpen van andere aard. En ze waren altijd boeiend, goed gedocumenteerd en op een plezierige manier voorgedragen. Tijdens een bezoek aan zijn geliefde stad Rome in november jl. werd hij getroffen door een plotselinge ziekte waarvan hij helaas niet meer volledig kon herstellen.

Wij wensen zijn Loes, zijn kinderen en zijn kleinkinderen alle sterkte bij het verwerken van dit diepingrijpende verlies.

Wij zullen hem missen.

De uitvaart vindt plaats op maandag 21 december om 11.00 uur in De Durpsherd in Berlicum. De condoleance vindt plaats vanaf ca. 12.30 uur in De Gouden Leeuw in Berlicum.