De Federatiereis naar Luxemburg is volgeboekt

De Federatiereis 2019 naar Luxemburg was in december al volgeboekt. Bovendien is er intussen een wachtlijst ontstaan. Men kan zich dus nog wel opgeven, maar de kans op honorering van die opgave is klein.
2019-02-06/TtW

Op 27 maart 2019 ontving ik de volgende aanvullende informatie van Sip Tol:

De reden dat de Federatiereis snel volgeboekt was, was het feit dat het hotel aanvankelijk niet het gewenste aantal kamers beschikbaar kon stellen. In maart (dus nu) zou het hotel beslissen om eventueel meer kamers te leveren. Het hotel heeft laten weten dat het meer kamers kan aanbieden. Zodoende konden alle mensen van de reservelijst benaderd worden of ze alsnog mee wilden. Er staan nu geen mensen meer op de reservelijst.
Aangezien het hotel is volgeboekt, is het mogelijk dat enkele deelnemers van de reservelijst toch in een ander hotel zullen moeten overnachten. De maaltijden zullen echter allemaal gemeenschappelijk in het Parc Hotel Alvisse plaatsvinden.
Er gaan nu in principe 55 deelnemers mee ( in een 60-persoonsbus) en de reis is daarmee volgeboekt. Dus goed nieuws voor alle betrokkenen