Tweede clubbijeenkomst van CPR Vlietstreek in coronatijd

Op 23 juni 2020 hield de club Vlietstreek zijn tweede clubbijeenkomst waarbij de “coronaregels” werden toegepast. Om verschillende redenen verliep deze bijeenkomst nog prettiger dan de eerste. In de eerste plaats was het beter weer waardoor het mogelijk was om buiten te borrelen – zie de foto. Nu geen cocktailparty-effect en meer gelegenheid om van plaats te veranderen.

In de tweede plaats waren er meer leden (deze keer 13 van de 22; plus een kandidaat-lid) en er geldt toch nog altijd een beetje “hoe meer zielen hoe meer vreugd”.

Bij de maaltijd werd een heel andere opstelling gekozen dan de vorige keer. Deze keer een groot vierkant, gemaakt van een rij tafels waarbij, aan de buitenkant, aan iedere tafel slechts één persoon zat. Op de foto hieronder een deel van die rechthoek.

Prettig van deze opstelling was dat iedereen alle anderen kon zien. Mede dankzij het gebruik van microfoons kon, ondanks de grote onderlinge afstanden, goed worden gecommuniceerd.

Zo vindt de club geleidelijk aan zijn weg in deze coronatijd. Wellicht dat andere clubs er wat inspiratie uit kunnen putten.Tjeert ten Wolde, webmaster en lid van CPR Vlietstreek
2020-06-23