Voorzitterswisseling bij Club van Past Rotarians “De Hollandsche IJssel” 

Op donderdag 19 augustus 2021 droeg Wil Barendsen de voorzittershamer van de Club Past Rotarians “De Hollandsche IJssel” over aan Wim Keune. Op 16 januari 2020 is de club geïnstalleerd en begonnen met een enthousiaste start. Echter was 6 weken later vanwege de eerste lockdown bijeenkomen niet mogelijk. Toen na 4½ maand wel weer was toegestaan om als club bijeen te komen werd het programma weer enthousiast opgepakt. Maar eind oktober kwam de 2e lockdown en die duurde 8½ maand.

Afbeelding met persoon, person, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

De nieuwe voorzitter pakt zijn taak met enthousiasme op. Toen hij gevraagd werd heeft hij nagedacht over de vraag hoe je dit doet dacht hij aan een bekende Nederlander die zijn stropdas afdeed en op de grond gooide. Hij wil de eenheid in de club behouden en verder gezellig bijeenkomen. Hoewel je bezorgd kunt zijn over de uitkomsten van de laatste dagen hoopt hij dat de lockdown niet weer terugkomt.

Afbeelding met persoon, person, staand, venster

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wim Keune eindigt met een citaat van Stanislas Lescynski, een filosoof uit de 17e eeuw: “Sommige mensen dragen drie problemen, alles wat ze nu hebben, alles wat ze verwerkt hebben en alles wat ze verwachten te krijgen”.

André Top