18 Oktober 2020: Onze club in Corona tijd

Past Rotarians Bollenstreek blijft bij de tijd en verjongt van geest.

Leeftijd- en gendergrenzen zijn vervallen. Rinus, Cees en Arthur zijn niet meer de oudsten. Charles Hulsebosch heeft met 93 jaar het stokje overgenomen. Na een start bij het bollenbedrijf van zijn vader, een tijd in het leger werd hij projectontwikkelaar en makelaar. Zijn Rotary ervaring deed hij op bij R.C. Lisse-Hillegom. En Frida Kruiderink vult het gat, dat in deze tijd niet meer mag bestaan. Wie weet volgen er nog meer.

2020 heeft veel veranderd. Corona blijkt niet alleen maar een lekker biertje, maar een veel minder lekkere virus die het leven van de hele wereldbevolking drastisch heeft veranderd. Ook bij PRC Bollenstreek. Niks geen praatje en drankje meer vooraf, direct aan tafel, maar wel op forse afstand. De slechthorenden moesten hun hoorapparaat aanpassen. Anderen communiceerden virtueel met elkaar. Velen trokken zich tijdelijk terug om geen risico van besmetting te lopen.

Maar de spirit van de leden beluisterend blijft PRC Bollenstreek een ijzersterke club die de toekomst positief tegemoet ziet.

Tekst: Paul Vogels. Foto’s: Peter van Doorne. Website: Arthur Karl