Jan Verzijden heeft voor 2019 een nieuwe presentatie

www.witteboordenwereld.nl - Lid: CPR Krimpenerwaard

Mijn 8e presentatie – gerekend vanaf 2012 – komt er aan! De introductie vindt plaats op WOENSDAG, 2 JANUARI 2019.


Titel
: “Silicon Valley – met het oog op de toekomst”

Medio april 2018 heb ik een bezoek gebracht aan Silicon Valley (ten zuiden van San Francisco/USA), ook wel genoemd het belangrijkste ‘techgebied van de wereld’. De gebouwen van o.a. de grootste spelers op dit gebied heb ik gezien (bezichtiging was niet mogelijk!). Met vijf verschillende ondernemers heb ik gesproken (USA/Ned). De hoofdredacteur van de ‘Silicon Valley Business Journal’ verstrekte mij bijzonder interessant materiaal.

Dit verhaal zou niet compleet zijn, zonder een impressie van één van de beroemdste universiteiten van Amerika in dit gebied, nl. Stanford University. Het belang hiervan komt duidelijk in mijn presentatie naar voren, zowel in tekst als in afbeeldingen.

Alle opgedane indrukken hebben ertoe geleid, dat wij –leden van Past Rotary Clubs - kennis kunnen nemen van een wereld, waaruit wij ‘lering’ kunnen trekken. De titel heet niet voor niets: “Silicon Valley- met het oog op de toekomst”.

Voor een eventuele presentatie, bel of mail: 06 41 01 04 66 of: j.verzijden@planet.nl. In het 4e kwartaal 2018 wordt mijn website geactualiseerd.
.

Jan Verzijden

Krimpen aan den IJssel – september 2018